ΘΕΡΜΙΚΗ - ΤΣΑΛΙΚΗΣ

Ερευνα σχεδιασμός κατασκευή και παραγωγή θερμαντικών σωμάτων

Η ΘΕΡΜΙΚΗ ΤΣΑΛΙΚΗΣ έχει συμπληρώσει 40 χρόνια δημιουργικής και επιτυχημένης δραστηριότητας στο κλάδο κατασκευής θερμαστρών παντός τύπου.
Με συνεχείς επενδύσεις σε μηχανολογικό, κτιριακό και τεχνολογικό εξοπλισμό, έχει εξασφαλίσει την εμπιστοσύνη των πελατών της, οι οποίοι παραμένουν πιστοί όλα αυτά τα χρόνια της δυναμικής πορείας της εταιρείας και την έχουν καταστήσει ηγέτιδα στον κλάδο.
Είναι μια αμιγώς ΕΛΛΗΝΙΚΗ εταιρία με έδρα στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης (τέρμα Καπετάν Ευκλείδη). Στεγάζεται σε ιδιόκτητη έκταση 5000 τμ. με μεγάλη δυνατότητα παραγωγής θερμαστρών.
Ο σχεδιασμός η έρευνα και ο ποιοτικός έλεγχος αναπτύχθηκαν σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα με αποτέλεσμα την κατασκευή ποιοτικών προϊόντων υψηλής αισθητικής και θερμικής απόδοσης.
Η γκάμα των προϊόντων περιλαμβάνει θερμάστρες πέλλετ, πετρελαίου και ξύλου υδραυλικές και αερόθερμες αλλά και λέβητες υψηλής απόδοσης σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων.
Η υψηλή ποιότητα παραγωγής, αλλά και οι ποιοτικές πρώτες ύλες εγγυώνται την άψογη λειτουργία των προϊόντων για πολλά χρόνια, ακόµα και σε απαιτητικές συνθήκες λειτουργίας. Το ανταγωνιστικό αυτό πλεονέκτηµα των προϊόντων θέρµανσης της THERMIKI ΤΣΑΛΙΚΗΣ είναι η δέσµευσή µας προς τους καταναλωτές, για την ποιότητα και την πιστότητα των προϊόντων µας.
Η ΘΕΡΜΙΚΗ ΤΣΑΛΙΚΗΣ κατέχει ηγετική θέση στην Ελληνική αγορά και και επεκτείνει δυναμικά την παρουσία της στην διεθνή αγορά.

Γιώργος Τσαλίκης
Marketing Manager